Hercolubus u Hrvatska
 
       HOME
       INDEX
       DOWNLOAD PDF
     IZVADAK IZ KNJIGE
       OSTALA POGLAVLJA
       O AUTORU
       GDJE KUPITI/NABAVITI?
       OSTALA IZDANJA
Hercolubus ili Crveni Planet
Izvadak iz knjige

Hercolubus ili Crveni Planet“Ovdje govorimo o Hercolubusu ili Crvenom Planetu koji se nezaustavljivo približava Zemlji. Prema nekim proracunima, znanstvenici su vec odredili njegovu težinu, izmjerili promjer, kao da se radi o svakodnevno dostupnoj djecjoj igracki. No stvari nisu baš tako jednostavne. Hercolubus je pet ili šest puta veci od Jupitera. To je ogroman div i ništa ga ne može zaustaviti ili preusmjeriti”.

V.M.Rabolu

“Postoje vrlo velike, duboke pukotine na morskome dnu, koje su u dodiru s užarenom masom zemljine unutrašnjosti. Navedena pojava izravna je posljedica atomskih eksperimenata izvodenih prema uputama znanstvenika i pod patronatom sila uvjerenih u vlastitu svemocnost. Bahato samouvjereni krugovi nehajno prelaze preko posljedica zlocina što ih cine kako protiv planeta tako i protiv Covjecanstva”.

V.M.Rabolu

“Uslijed pukotinskih plimnih valova, zemljotresa…, zastrašujuce pojave nastat ce u vodi i tlu. Svako priobalno naselje bit ce zbrisano. Zemljina osovina vec se nalazi izvan položaja pasivizacije, tako da djelovanjem podrhtavanja tla, zemljotresa, ili velikih valova, neizbježno dolazi do konacnog fatalnog pomaka uz klizanja”.

V.M.Rabolu

“Medutim, dragi citatelju, bilo bi pretjerano ocekivati da planet potone odjednom. To je dug, spor, mucan i bolan slijed stanja…”.

V.M.Rabolu

© 2004 Katarina Zrinski d.o.o.
Web optimized za i.e.  1024x768